micovag-honlap-header-minimal

TÁMAD A HÜVELYGOMBA?

micovag-honlap-header-minimal2
MICOVAG PLUS
hatékony segítség hüvelygomba ellen
micovag_linemicovag_line

MICOVAG PLUS

A

hüvelykúp

Képes gátolni a gombák szaporodását

csillapítja a viszketést

Enyhíti az égő érzést

micovag_linemicovag_linemicovag-doboz-2019-jobb

Patikában kapható gyógyászati segédeszköz
hüvelygomba kiegészítő kezelésére

micovag-honlap-header-minimalmicovag-honlap-header-minimal

TÁMAD A HÜVELYGOMBA?

micovag-honlap-header-minimal2micovag-honlap-header-minimal2
MICOVAG PLUS
hatékony segítség hüvelygomba ellen
micovag_linemicovag_line

MICOVAG PLUS

A

hüvelykúp

Képes gátolni a gombák szaporodását

csillapítja a viszketést

Enyhíti az égő érzést

micovag_linemicovag_linemicovag-doboz-2019-jobb

Patikában kapható gyógyászati segédeszköz
hüvelygomba kiegészítő kezelésére

Komplex hatás

Speciális összetétel

Tippjeink

Így szabadulhatsz meg a hüvelygombától!

Fáj, ég, szúr és rettenetesen viszket mindened odalent? Ha a hüvelygomba jeleit észleled, ezt tedd:

Ha lehet, inkább ne „diagnosztizáld”magadat, hanem fordulj orvoshoz! A hüvelygombát nőgyógyászod tudja megállapítani, és ő írja elő neked a megfelelő gombaellenes terápiát. A kezelés jellemzően 1-2 hétig tart, lehet, hogy szájon át is kell majd gyógyszert szedned, helyi kezelésre pedig szinte mindig sor kerül: ez valamilyen krém, kúp, vagy egyéb hüvelyi készítmény lokális alkalmazását jelenti.

Előfordulhat, hogy a hüvelygomba nem múlik el azonnal, ilyenkor tanácsos visszamenni az orvoshoz. Szükség lehet esetleg a gomba laboratóriumi tenyésztésre, vagy új gyógyszer bevetésére, illetve megtörténhet, hogy a partneredet is kezelni kell – még akkor is, ha neki történetesen semmiféle panasza sincs.

Fáj a szex? 7 lehetséges ok, ami a háttérben állhat

Nem is gondolnád, milyen sok nőnek okozott már gondot az intim együttlét közben érzett fájdalom. Íme, milyen okok állnak a leggyakrabban a panaszok hátterében:

Így kerüljétek el a ping-pong effektust!

Előfordulhat, hogy a hüvelygomba makacsul „ragaszkodik” hozzád, azaz, sehogy sem akar elmúlni, vagy ha igen, akkor is rövid időn belül ismét visszatér. A jelenség hátterében nem egy esetben a „ping-pong” effektus áll, vagyis az, hogy a partnerek a szexuális érintkezés során oda-vissza adogatják egymásnak a fertőzést. Bár a hüvelygomba a férfinál nem feltétlenül okoz panaszt, ennek ellenére bizonyos esetekben szükséges lehet mindkét fél kezelése. A teljes gyógyulásig pedig inkább kerülni kell a közvetlen nemi érintkezést. Ez persze nem kell, hogy teljes önmegtartóztatást jelentsen, az esetleges újrafertőződés ellen hatásosan védekezhettek úgy is, ha átmenetileg gumióvszert használtok.

Patikában kapható gyógyászati segédeszköz

A Micovag Plus hüvelykúp a hüvelygomba kiegészítő kezelésére javasolt gyógyászati segédeszköz.

  • Képes gátolni a gombák szaporodását
  • Csökkenti a hüvely viszketést
  • Enyhíti az égő érzést


  • Speciális, komplex összetétel: bórsav, tejsav, bizabolol (kamillából származó illóolaj)

  • Teljessé teszi a gombaellenes kezelést, különösen gyakran kiújuló hüvelygomba esetén
  • Patikában recept nélkül kapható
candida_dieta

Hasznos tippek a Candida diétához

A Candida okozta gombás hüvelygyulladást a helytelen táplálkozás is kiválthatja. Rohanó életmódunkra jellemző, hogy sokszor fogyasztunk készételeket, amelyek jórészt fehér lisztet, élesztőt, cukrot és tartósítószereket tartalmaznak, vagyis csupa olyasmit, ami a Candida gombák legfőbb „táplálékának” számít.

Íme a szex „jótékony” hatásai!

A testi szerelem ma már nem bűn! A rendszeres és kielégítő szexuális élet a felnőtt ember egyik legtermészetesebb igénye. Az intim együttlét a párunkkal jótékony hatással van testre és lélekre egyaránt. Mivel fizikai aktivitással jár, élénkíti a vérkeringést, ami elősegíti az immunrendszer hatékony működését. Vagyis aki rendszeresen él nemi életet, az várhatóan ritkábban betegszik meg. Ezen kívül az együttlét során felszabaduló hormonok segítik a lelki feszültség levezetését, azaz oldják a stresszt. A „szeretni és szeretve lenni” érzésénél pedig aligha találunk hatékonyabb módszert az önbizalom növelésére. És ahogyan a mondás tartja, csak a gördülő kő nem mohásodik: immár tudományos tény, hogy a libidót a rendszeres nemi élet tartja életben! Azaz nem érdemes lemondani a szexről, mert ha sokáig megvonod magadtól ezt az örömforrást, lehet, hogy le is szoksz róla – aminek viszont a testi-lelki egészséged láthatja kárát…!