[et_pb_nextend_smart_slider_3_fullwidth _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/et_pb_nextend_smart_slider_3_fullwidth]
Micovag Plus enyhíti a hüvelygomba által okozott viszketést

Hüvelyfolyás teszt

Az eltérő eredetű hüvelyfolyással küzdő nők precíz kivizsgálása és a pontos diagnózis felállítása mindig a szakorvos feladata, így, ha a szokásostól való bármilyen eltérést vélünk felfedezni „odalent”, minden esetben keressük fel nőgyógyászunkat.

Vannak olyan élethelyzetek, amikor viszont nem tudunk elmenni orvosunkhoz, mert például távol vagyunk az otthonuktól, esetleg az egészségügyi ellátórendszer túlterheltsége miatt az azonnali segítség elérése nehezebb.

Ezért hoztuk létre a két leggyakrabban előforduló hüvelyfertőzés könnyebb felismeréséhez, egymástól való megkülönböztetésükhöz segítséget nyújtó tesztet, mely ugyan nem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist, de iránymutatást adhat.

 

Hüvelyfolyás teszt a Micovag Plustól
[forminator_quiz id="684"]
Ha az"A" válaszból jelöltél be többet, kattints ide

Válaszaid alapján gombás hüvelyfertőzés  áll fenn nálad. Hangsúlyozzuk, hogy ez a teszt nem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist, de iránymutatást adhat.

Hüvelyfolyás leggyakoribb oka a bakteriális vaginózis után a hüvelygomba: négyből három nőnél élete során legalább egyszer előfordul és sokuknál visszatérő panaszokat okoz. A fertőzés – melyet legtöbbször a Candida gomba túlszaporodása okoz – felborítja a hüvely biológiai egyensúlyát, és kellemetlen tünetekkel jár együtt. További infókért kattints a Micovag oldalára. 

Micovag Plus termékdoboz 

Ha az"B" válaszból jelöltél be többet, kattints ide

Válaszaid alapján bakteriális vaginózis áll fenn nálad. Hangsúlyozzuk, hogy ez a teszt nem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist, de iránymutatást adhat.

A bakteriális hüvelyfertőzés a hüvely folyás egyik első számú oka. Kialakulásának hátterében a hüvelyben található baktériumok természetes egyensúlyának felborulása áll: a kórokozók megtelepedése ellen védő Lactobacillus-flóra eltűnik, és a normál hüvelyflórában kisebb számban megtalálható „rossz” baktériumok túlszaporodnak. Látogass el a Vitagyn weboldalra és tudj meg többet a bakteriális vaginózisról. 

Vitagyn C bakteriális vaginózis ellen
Vitagyn C bakteriális vaginózis ellen

Micovag Plus – a természet ereje hüvelygomba ellen!

Micovag Plus termékdoboz

Patikában kapható gyógyászati segédeszköz

Micovag Plus hüvelykúp a hüvelygomba kiegészítő kezelésére javasolt gyógyászati segédeszköz a természet erejével.

Micovag kamilla sárga virág

Képes gátolni a gombák szaporodását

Micovag kamilla sárga virág

Csökkenti a hüvely viszketést

Micovag kamilla sárga virág

Enyhíti az égő érzést

Micovag kamilla sárga virág

Speciális, komplex összetétel: bórsav, tejsav, bizabolol (kamillából származó illóolaj)

Micovag kamilla sárga virág

Teljessé teszi a gombaellenes kezelést, különösen gyakran kiújuló hüvelygomba esetén

Micovag kamilla sárga virág

Patikában recept nélkül kapható